Kurssin vetäjänä toimii Sampsa Vainio

Sampsa Vainio toimii tämän koulutuksen vetäjänä

Hei, hauska nähdä sinut täällä!

Mun nimi on Sampsa Vainio ja mä toimin valmentajana tällä kurssilla. Olen ammatiltani yrittäjä ja teen digimarkkinointia työkseni. Olen reilun 3 vuoden ajan toiminut freelancerinä ja tehnyt asiakkailleni:

  • Hakukoneoptimointia (SEO),
  • Google AdWords -mainontaa (SEM),
  • WordPress-nettisivuja,
  • Konversio-optimointia ja A/B-testausta.

Voit tutustua palveluihini tarkemmin kotisivuillani.

Sertifioitu Google Partner -yritys

Yritykseni Digily Oy on sertifioitu Googlen Partner yritys, mikä tarkoittaa mm. sitä että olen suoriutunut Googlen kokeista kiitettävin tuloksin ja että hallitsemani tilit ovat tuottoisia asiakkailleni. Vuonna 2016 hallitsemieni tilien kautta tehtiin mainontaa yli miljoonalla eurolla.

AdWords referenssit

Miksi tämä kurssi?

Saan jatkuvasti yhteydenottoja varsinkin pienyrityksiltä, jotka kaipaavat apua Google-mainontaan. En valitettavasti ehdi auttamaan kaikkia. Palveluideni laatu laskisi jos ottaisin liian monta asiakasta samaan aikaan.

Tämän kurssin avulla pystyn palvelemaan niitä pienyrityksiä joiden palvelemiseen minulla ei muuten välttämättä riittäisi resurssit. Kurssin aikana opetan kaikki ne keinot joiden avulla minä teen kustannustehokasta ja tuottavaa mainontaa asiakkailleni.

Toinen syy tälle kurssille on että haluan todistaa että pystyn itsekin myymään jotain osaamiseni avulla, enkä vain asiakkaideni tuotteita tai palveluita. Kuluttajapuolella olen jo onnistunut myymään affiliate-markkinoinnin valmennusta, mutta yrityksille minulla ei vielä ole ollut (digitaalista) tuotetta.

Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää!